KAHCNA PEČENÁ S NÁDIVKOU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: 1 kachna, 400g mletého vepřového bůčku, 2 vejce. 2 žemle, 40g másla, asi 1 dl mléka, 1 stroužek česneku, mletý pepř, sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Žemle nakrájíme na tenké plátky, zvlhčíme je mlékem a necháme prosáknout. Pak dobře rozmělníme. Máslo utřeme se solí, přidáme mleté maso, vejce, pepř, utřený česnek, drobně nakrájenou petrželku, rozmácháme a vmícháme rozmělněné žemle. Kachnu osolíme na povrchu i uvnitř, naplníme nádivkou a zašijeme. Kachnu dáme na pekáček a za častého přelévání vypečenou šťávou a podlévání horkou vodou upečeme dozlatova. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky a zeleninovým salátem.

KAHCNA PEČENÁ S NÁDIVKOU KAHCNA PEČENÁ S NÁDIVKOU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz